Гаранция на стоките и връщане

Гаранция на стоките

Ние знаем колко важно за вас е да получите точно това, което виждате и поръчвате, затова botinelli.bg продава само продукти с доказан произход. Ние поемаме цялостно гаранционно обслужване и замянa, съгласно срока и условията посочени в гаранционната карта. Клиентът има право да се откаже от направената поръчка в срок от седем работни дни, съгласно условията на чл. 55 от ЗЗП (Закон за защита на потребителите). Разходите за връщане или замяна на закупената стока са за сметка на купувача.

!!! Важно е да знаете, че вашата гаранция е вашата товарителница, която ще получите от Еконт при взимане на обувките от куриера.

Подмяна и връщане на стоките

Ние, като магазини с дългогодишен опит в търговията с обувки, се стремим да дадем най-доброто на своите клиенти. Знаем, че продуктите, които получавате  трябва да отговарят на очакванията ви, затова преди да изпратим обувките ние ги оглеждаме за дефекти и съответствие на номерата. Предварително уточняваме дали обувките отговарят на стандартната номерация и ако не, уговаряме с вас кой номер би ви паснал по-добре. В случай, че получените обувки все пак не ви пасват, може да ги замените с друг размер/друг продукт Замяната на стоката се осъществява чрез  Еконт Ексрес. Разходите за замяна на стоките са за сметка на купувача. Продуктът трябва да е същото състояние , в което е получен, върнат в същата опаковка, без следи от употреба по ходилото/тока. При връщане на стоките НЕ ПРИМАМЕ ПРАТКИ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ! Стоки намалени на/над 50% и последни чифтове - не се връщат!Възстановяването на сумата става в 14 дневен срок,по начин договорен с клиента!