Доставка


 

 

  Как се доставят поръчките

 

 Botinelli shoes доставя стоките, поръчани от вас с куриерска фирма Еконт Експрес  с 25 % отстъпка за  клиента.

  • За територията на България : Поръчката ви може да бъде доставена до всяка точка в България - до адрес или до поискване в офис на Еконт Експрес.
  • Международни доставки до 21 държави в Европа:

Германия,Австрия,Унгария,Словакия,Чехия,Холандия,Дания,Люксембург,Белгия,Великобритания,Италия,Словения,Франция,Монако,Испания,

Португалия,Финландия,Швеция,Ирландия,Балеарски о-ви

Пълната информация за услугата, цени и условия по доставката на Вашите пратки за всяка държава, ще откриете в меню “Международен сервиз” в сайта на Еконт Експрес =>   http://www.econt.com/international-services/

 

 

 

   Цени за доставка и срокове

 

  •  За поръчка до всички офиси на Еконт Експрес заплащате стойността на поръчката + цена за доставка (тази цена е между 4,50 лв. и 5,50 лв. според стойността на наложения платеж) Цените за доставка до адрес варират съответно от 6 до 9 лв, според стойноста на наложения платеж. Доставката се извършва на следващия работен ден, след като се свържем с вас и потвърдите поръчката.
  • Карта с офисите на Еконт Експрес може да откриете тук  Еконт Експрес офиси 
  • За ваше улеснение добавихме тарифен калкулатор,с който можете бързо и лесно сами да изчислите доставката до Вас/ако тя е за ваша сметка/.
  •           За доставки извън България,начинът на плащане е по банков път./Клиента заплаща разходите за доставка и избраните продукти/За повече информация се свържете с нас на е-майл: botinellibg@gmail.com .Нашите сътрудници ще се радватда Ви бъдат полезни.

 

 Обработка и изпълнение на поръчките 

 

 

 Поръчките, направени до 17:00 часа се обработват на същия ден. Доставката се извършва в рамките на 2 работни дни. Часовете за доставка са както следва: от 9:00 до 17:00 часа до адрес или от 10:00 часа в офис на куриера. В събота доставки се извършват до 13:00 часа до адрес, офисите на куриерите работят от 9:00 до 13:00 часа.

 

Поръчките, направени след 17:00 часа се обработват на следващия работен ден. Всички заявки направени събота и неделя се обработват в понеделник.

 

 

Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.

 

 

  Дългогодишният опит в търговията с обувки ни накара да търсим най-доброто за своите клиенти - за ваше удобство създадохме и този онлайн магазин. Стремим се продуктите, които получавате да отговарят на очакванията ви, затова преди да изпратим обувките ние ги оглеждаме за дефекти и съответствие на номерата. Ако обувките не отговарят на стандартната номерация, уточняваме това с вас и преценяме кой номер да ви изпратим.