Общи условия

Регистрация

За регистрация в е необходимо да попълните електронен формуляр с име и фамилия, е-mail, адрес и телефон. Тази информация е необходима, за да се свържем с вас за потвърждение на направена от вас поръчка и при доставка. След като се регистрирате успешно, при всяка отделна поръчка имате възможност да коригирате телефона за контакт и адреса за доставка, както и да посочите ваш представител, който да приеме поръчката. При поръчка, в полето "адрес" може да посочите директно адрес на офис на Еконт Експрес, до който ще ви е най-удобно да доставим продукта. В случай, че имате въпрос или искате да направите уточнение към поръчката използвайте полето "коментар". С отбелязване на полето "Съгласен съм с Общите условия" вие извършвате електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларирате, че сте запознати с настоящите Общи условия и ги приемате.

Поверителност на данните

Личните данни, които Botinelli.bg получава при вашата регистрация, ще бъдат използвани единствено за потребителско обслужване – обработка и изпълнение на поръчки, предоставяне на информационни бюлетини (с вашето изрично съгласие) и за връзка с вас, в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. Botinelli.bg гарантира, че вашите данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време. Може да изтриете потребителския си акаунт по всяко време, с което информацията в попълнената регистрация се заличава от базата данни на Botinelli.bg

Поръчка

Поръчки, може да правите в сайта 24 часа в денонощието, включително в почивните дни и в дните на официални празници. При финализиране на поръчка, ще получите e-mail с информация за продуктите, които сте поръчали, техните цени, условия за доставка, които сте отбелязали, както и данните, които сте попълнили при регистрация. За всеки етап от обработване на вашата поръчка (приеманене на поръчката, изпращане на пратката) ще бъдете уведомявани от оператор по е-майл. За да уточним наличността на избрания от вас артикул и условията на доставка ще се свържем с вас на посочения в регистрацията ви телефон.

Всяка поръчка направена с регистрация в сайта получава индивидуален код за отстъпка от следваща поръчка/не важи за продукти в намаление/!
Вашата поръчка се счита за потвърдена само след като служител от екипа на Botinelli.bg се свърже с вас на телефона, който сте отбелязали при регистрация.

Цена на поръчката

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка, в случаите когато тя е за ваша сметка. Начинът на плащане е чрез наложен платеж. Стойността на продукта + разходите за доставка, когато те са за ваша сметка се заплащат в момента на получаване на стоката.

Когато сте получили активен код за отстъпка от -10%,той е валиден за продукти на редовна цена!Когато продуктът е намален този код се анулира!

Цента  за доставка е фиксирана за регистрирани клиенти ,т.е 4 лв ,като към нея се добавя наложената такса от Еконт за паричен превод,т.е такса за Наложения платеж,което е 1.2% от сумата на продукта!

 

Проблеми при изпълнение на поръчката

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини :

      •  Един или всички от поръчаните продукти не са в наличност. В този случай ще установим контакт с вас в най-кратък срок и ще обсъдим вариант за отлагане на поръчката или за нейното анулиране. Бъдете сигурни, че дори и да нямаме в наличност желания от вас продукт, ние ще се свържем с вас, поръчката ви не се анулира автоматично.
      •  Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.
      •  Липса на телефон за контакт с потребителя.
     При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за ваша сметка.

Начини на плащане

Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката плащате стойността на поръчката на доставчика. В момента на получаване е дължима и стойността за транспортни разходи, в случаите в които те са за ваша сметка. При описаните от нас начини за доставка (вж. Доставка)

Отказ от поръчката

Имате право да върнете закупената стока в рамките на 7 работни дни от датата на закупуването и. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба (на ходилото)  или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

Рекламация и връщане на обувки,които са в промоция не се приема.

Спорове и жалби

При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочения за коресподенция адрес или на тел.

Гаранция на стоката

Всички стоки предлагани в Botinelli.bg са предоставени от официални представители и вносители. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване.